fbpx

Geert van Loosdrecht

Geert van Loosdrecht is vorig gestart als zelfstandig projectleider. Zijn bedrijf VLC (Van Loosdrecht Consulting) draagt zorg voor veel voorkomende zaken met betrekking tot huisvesting van bijzondere doelgroepen (woonwagenbewoners, statushouders, individuele tijdelijke huisvesting en Tiny Houses). De overstap naar zelfstandige kwam, nadat Geert ruim 19 jaar actief is geweest in het beheer en onderhoud van woonwagenstandplaatsen en huurwoonwagens. Inmiddels heeft Geert zich met VLC bewezen als projectleider binnen gemeente Alblasserdam en Tiel. In samenwerking met Beflex heeft hij voor gemeente Alblasserdam gelijktijdig de projecten ‘verplaatsing woonwagens (11 stuks)’ en ‘afbouw nieuw woonwagencentrum’ begeleidt.

Geert hanteert duidelijke communicatie richting bijzondere doelgroepen. Essentieel want met duidelijke communicatie kunnen de projecten binnen de doelstelling(en) ontwikkeld, uitgevoerd en opgeleverd worden.

Momenteel is Geert werkzaam ook voor andere opdrachtgevers, gemeentes (West Betuwe en Alphen aan de Rijn) en woningbouwcorporaties ( Woningbelang). Allen in de ondersteuning van verschillende projecten gerelateerd aan de huisvesting van bijzondere doelgroepen.

Spreker details