fbpx

Speakers

Bas Vermeulen
organisatie-adviseur
Met een achtergrond als bedrijfskundige is Bas Vermeulen altijd geïnteresseerd hoe zaken georganiseerd zijn. Waar wil men naar toe en hoe zorg je er dan voor dat de mensen in de organisatie het goede doen om dat te bereiken.
Robin Pieplenbosch
directeur-bestuurder
Robin Pieplenbosch is directeur-bestuurder bij Hestia Kinderopvang in de omgeving Amsterdam.
Bram Sizoo
bijzonder hoogleraar Klinische Psychologie van Radicalisering
Vanaf 2015 werkt hij als psychiater bij de Landelijke Eenheid van de Politie. Hij specialiseert zich op het raakvlak van psychiatrie en radicalisering. In december 2023 is hij aangesteld als bijzonder hoogleraar Klinische Psychologie van Radicalisering bij de Universiteit van Amsterdam
Margriet Speklé
Directeur
Margriet Speklé is 35 jaar werkzaam binnen onderwijs en opvang in zowel binnen- als buitenland.
Marie Rosenkrantz Lindegaard
bijzonder hoogleraar Dynamics of Crime and Violence en senior onderzoeker
Prof. dr. Marie Rosenkrantz Lindegaard is bijzonder hoogleraar Dynamics of Crime and Violence aan de Universiteit van Amsterdam en Senior onderzoeker bij het NSCR.
Lukas Verbiesen
senior adviseur
Als senior adviseur heb ik mijn expertise ingezet bij verschillende projecten binnen het publiek domein, met een specialisatie in ondermijning.
Edwin Tuin
zelfstandig veranderstrateeg
Edwin Tuin is als zelfstandig Veranderstrateeg gespecialiseerd in transformatie: organisatie-, cultuur- en gedragsverandering.
Michiel van der Wolf
hoogleraar forensische psychiatrie en universitair hoofddocent strafrecht
Prof. dr. mr. M.J.F. (Michiel) van der Wolf is psycholoog en jurist. Hij is hoogleraar forensische psychiatrie aan het Instituut voor strafrecht en criminologie van de Universiteit Leiden en universitair hoofddocent strafrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen.
André van der Laan
bijzonder hoogleraar Jeugd- en Adolescentencriminaliteit
André van der Laan is benoemd tot bijzonder hoogleraar Jeugd- en Adolescentencriminaliteit aan de Universiteit Leiden. Van der Laan combineert het bijzonder hoogleraarschap met zijn functie als senior onderzoeker en kennislijncoördinator Jeugdcriminaliteit bij het WODC.
Kees Zeebregts
Proces-regisseur en teamleider AO
Vanaf 2011 betrokken bij het Veiligheidshuis Rotterdam Rijnmond. Daar gewerkt aan meerdere thema’s als jeugd, radicalisering en huiselijk geweld.