fbpx

Speakers

Karen den Hertog
hoofd van de afdeling Gezond Leven van GGD Amsterdam-Amstelland
Vanaf 2008 heeft zij bij de gemeente Amsterdam verschillende programma's geleid, gericht op complexe problemen in het sociale domein.
Jan-Kees Helderman
hoogleraar Sociaal beleid en bestuur
Prof. dr. Jan-Kees Helderman is hoogleraar Sociaal beleid en bestuur aan de Faculteit der Managementwetenschappen van de Radboud Universiteit
Elleke van Gelder
Ontwikkelaar en ontwerper Sociale Innovatie
Elleke van Gelder is sinds 2007 werkzaam als ‘andersdenkende’ binnen de politieorganisatie. Zij heeft zich gespecialiseerd in het onderwerp sociale innovatie.
Hester van Buren
voorzitter Raad van Bestuur
Vanaf mei 2010 maakt Hester deel uit van de Raad van Bestuur van Rochdale en vanaf 2015 is zij als voorzitter het gezicht van Rochdale, een rol waarin zij haar jarenlange ervaring in en kennis van de volkshuisvesting samenbrengt.
Shirine Moerkerken
Interventiekundige
Op complexe maatschappelijke vraagstukken heb ik geen antwoord, maar wel een zoekstrategie die leidt tot antwoorden.
Jaap Boonstra
hoogleraar Organisatiedynamiek
Jaap Boonstra is hoogleraar Organisatiedynamiek bij ESADE Business & Law School in Barcelona en werkt daarnaast als professor Organisatieverandering bij WU (Vienna University of Economics and Business).
Harmen Melsert
Operationeel Specialist A
Als specialist houd ik het overzicht en stuur ik de behandeling van zowel grote als kleinere casuïstiek aan. Daarnaast houd ik mij bezig met de zogenaamde ‘grote lijn’; het onderzoeken c.q. bestuderen van fenomenen gerelateerd aan ondermijning en de projectmatige aanpak van bepaalde problematiek.
Denise Groenewegen
beleidsadviseur Ondermijning
Mijn naam is Denise Groenewegen en ik werk sinds september 2020 als beleidsadviseur Ondermijning voor de gemeente Barendrecht. Ik ben ervan overtuigd dat integrale samenwerking de meest cruciale factor is binnen de aanpak van ondermijning.
Remko van Broekhoven
filosoof
Remko van Broekhoven (1967) is filosoof en beweegt zich waar ethiek, politiek en levenskunst elkaar raken: het goede leven.
Sara Stronks
Onderzoeker
Nu en in de nabije toekomst is zij voor Saxion (academie Bestuur Recht en Ruimte) en de politieacademie (Lectoraat Openbare Orde en Gevaarsbeheersing) verbonden aan het onderzoek "Schurende Verschillen. Op Zoek naar constructief samenleven in superdiverse wijken".