fbpx

Speakers

Marie Rosenkrantz Lindegaard
bijzonder hoogleraar Dynamics of Crime and Violence en senior onderzoeker
Prof. dr. Marie Rosenkrantz Lindegaard is bijzonder hoogleraar Dynamics of Crime and Violence aan de Universiteit van Amsterdam en Senior onderzoeker bij het NSCR.
Lukas Verbiesen
senior adviseur
Als senior adviseur heb ik mijn expertise ingezet bij verschillende projecten binnen het publiek domein, met een specialisatie in ondermijning.
Edwin Tuin
zelfstandig veranderstrateeg
Edwin Tuin is als zelfstandig Veranderstrateeg gespecialiseerd in transformatie: organisatie-, cultuur- en gedragsverandering.
Michiel van der Wolf
hoogleraar forensische psychiatrie en universitair hoofddocent strafrecht
Prof. dr. mr. M.J.F. (Michiel) van der Wolf is psycholoog en jurist. Hij is hoogleraar forensische psychiatrie aan het Instituut voor strafrecht en criminologie van de Universiteit Leiden en universitair hoofddocent strafrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen.
André van der Laan
bijzonder hoogleraar Jeugd- en Adolescentencriminaliteit
André van der Laan is benoemd tot bijzonder hoogleraar Jeugd- en Adolescentencriminaliteit aan de Universiteit Leiden. Van der Laan combineert het bijzonder hoogleraarschap met zijn functie als senior onderzoeker en kennislijncoördinator Jeugdcriminaliteit bij het WODC.
Kees Zeebregts
Proces-regisseur en teamleider AO
Vanaf 2011 betrokken bij het Veiligheidshuis Rotterdam Rijnmond. Daar gewerkt aan meerdere thema’s als jeugd, radicalisering en huiselijk geweld.
Liesbeth Maas
Hoofd Opsporing
Liesbeth Maas is werkzaam als Hoofd Opsporing bij de Nederlandse Arbeidsinspectie. Op basis van signalen, meldingen en opsporingsinformatie werken inspecteurs van de NLA en rechercheurs van de afdeling Arbeidsuitbuiting samen om deze specifieke vorm van Mensenhandel tegen te gaan.
Ilse Kessen
Coördinator bestuurlijke aanpak ondermijning / aandachtsfunctionaris mensenhandel
Ilse is sinds augustus 2019 werkzaam voor de gemeente Venlo als coördinator bestuurlijke aanpak ondermijning en complexe handhavingscasuïstiek.
Gwen Backhaus
Ketenregisseur Mensenhandel
Sinds 2021 zet Gwen zich in als Ketenregisseur Mensenhandel voor het bevorderen van de integrale samenwerking tussen (RIEC-)ketenpartners in de aanpak van mensenhandel. Gwen doet dit voor de regio Limburg (31 gemeenten).
Luuk Esser
clusterhoofd van het cluster zeden en mensenhandel
Werkzaam als clusterhoofd van het cluster zeden en mensenhandel bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid.