Speakers

Adriaan Denkers
Onafhankelijk sociaal wetenschappelijk onderzoeker
Adriaan Denkers is onafhankelijk sociaal wetenschappelijk onderzoeker. Adriaan heeft zich vooral toegelegd op onderzoek en presentaties over de oorzaken van naleving of overtreding van regels.
Jolize Lautenbach
bestuursrechtadvocaat en associate partner
Jolize Lautenbach is bestuursrechtadvocaat. Zij leidt sinds 2018 de Rotterdamse bestuursrechtsectie van NautaDutilh
Eric van der Schild
Innovation & Relation Officer
Eric van der Schild is Innovation & Relation Officer bij Europol en sinds medio 2019 verantwoordelijk voor de publiek-private-samenwerking met de financiële instellingen, opsporingsinstanties en de FIUs.
Ben van der Hoeven
Programmamanager Ondermijning
Ben van der Hoeven is Programmamanager Ondermijning bij de Gemeente Utrecht.  Hij werkte eerder bij het RIEC - Taskforce Brabant Zeeland en RIEC Zeeland West Brabant & Oost Brabant onder meer in de functie van Programmamanager Versterken Bestuurlijke Weerbaarheid.
Paul ‘t Mannetje
pionier en specialist in Talentwaarderend Werken
Paul ’t Mannetje (1957) heeft als missie: het laten floreren van individuen, teams en organisaties. Hij ziet het als uitdaging om klassieke modellen en inzichten te combineren met actuele kennis en inzichten van de talenten- en sterke puntenbenadering, waarderend onderzoeken, progressiegericht werken, job/teamcrafting en groemindset.
Katy de Kogel
senior wetenschappelijk medewerker en senior onderzoeker
Dr. C.H. (Katy) de Kogel is psycholoog en promoveerde in de gedragsbiologie. Zij werkt als senior wetenschappelijk medewerker bij het WODC en is tevens als senior onderzoeker verbonden aan de capaciteitsgroep Strafrecht en Criminologie van de Universiteit Maastricht.
Leonie Willemsen
Programmamanager Ondermijning
Leonie Willemsen is naast dagvoorzitter, Programmamanager Ondermijning bij de gemeente Tilburg.
Kris Renckens
directeur Veiligheid
Kris Renckens is directeur Veiligheid van de Stad Antwerpen
Ton Rombouts
lid Eerste Kamer namens het CDA
Ton Rombouts (1951) is sinds 9 juni 2015 Eerste Kamerlid voor het CDA. In 1996-2017 was hij burgemeester van 's-Hertogenbosch.
Wilma van Harten
onderzoeker, adviseur, opleider en supervisor bij het lectoraat 'Leiderschap in onderwijs en opvoeding'
Mw. Wilma van Harten werkt als onderzoeker, adviseur, opleider en supervisor bij het lectoraat 'Leiderschap in onderwijs en opvoeding' van Windesheim Flevoland.