fbpx

Speakers

Toine Dam
Programmamanager
Als programmamanager Zicht op Ondermijning wordt de in de projectfase van de (City Deal) Zicht op Ondermijning (2017-2021) succesvol ontwikkelde ‘Zicht op’ methode en de daarvoor met coalitie- en ketenpartners gemaakte afspraken verder vormgegeven en verduurzaamd waardoor een en ander in beheer en structuur zal worden overgedragen en worden geborgd. Tijdens de projectfase was Toine Landelijk projectmanager Zicht op Ondermijning in opdracht van de ministeries Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Veiligheid en Justitie en Financiën.
Toon Ruiken
Operationeel Expert, Officier van Diens, Hulpofficier van Justitie
Vanaf 1998 ben ik als leidinggevende werkzaam bij de politie. Deze functies heb ik vervult vanaf verschillende locaties. Mijn huidige werkplek is binnen de Eenheid Oost Nederland, district Noord- en Oost Gelderland, team Achterhoek Oost. Vanuit mijn huidige functie wordt ik eveneens ingezet als Officier van Dienst Politie en Hulpofficier van Justitie.
Hubèrt de Groot
VISUAL TEAMING EXPERT
Hubèrt de Groot, een energieke expert visuele intelligentie, teaming en psychologisch veilig samenspel. 
Marjoke van Ommen en Elise Koster
procesregisseur ondermijning en stadsmarinier ondermijning
Momenteel zijn Marjoke en Elise werkzaam bij de gemeente Capelle aan den IJssel en samen verantwoordelijk voor het thema ondermijning.
Werner van Herle
Afdelingshoofd Afdeling Preventie en Veiligheid
Criminoloog met 24 jaar ervaring in het veiligheids- en preventiebeleid, waarvan 20 jaar in een leidinggevende managementfunctie (afdelingshoofd Preventie en Veiligheid) bij de Stad Mechelen.
Cynthia van der Meer
senior Adviseur Multidisciplinaire projecten
Mijn naam is Cynthia van der Meer en mijn achtergrond ligt in het sociaal domein. Ik ben senior Adviseur Multidisciplinaire projecten bij de VNG.
Otto Adang
Bijzonder hoogleraar Veiligheid en Collectief gedrag en lector Openbare Orde & Gevaarbeheersing
Otto Adang is per 1 april 2016 bij de Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen benoemd tot bijzonder hoogleraar Veiligheid en collectief gedrag. Adang is sinds 2004 lector Openbare Orde & Gevaarbeheersing aan de Politieacademie.
Martijn Snoep
bestuursvoorzitter
Martijn Snoep is sinds 1 september 2018 de bestuursvoorzitter van de ACM. Van 2010 tot 2016 heeft Martijn Snoep als bestuursvoorzitter leiding gegeven aan De Brauw Blackstone Westbroek.
Angeline van Dijk
inspecteur-generaal
Angeline van Dijk is inspecteur-generaal van de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (RDI). De RDI houdt toezicht op de digitale infrastructuur.
Karin van Wingerde
hoogleraar Corporate Crime and Governance
Per 1 januari 2021 is dr. Karin van Wingerde benoemd tot hoogleraar op de leerstoel Corporate Crime and Governance aan Erasmus School of Law.