fbpx

Toon Ruiken

In 1978 ben ik begonnen bij de Gemeentepolitie in Zutphen. Vanaf die tijd heb ik binnen de politie op diverse afdelingen gewerkt zoals de surveillancedienst, de recherche en de Regionale Criminele Inlichtingen Dienst (thans Team Criminele Inlichtingen). Tevens was ik geruime tijd wijkagent in een sociaal zwakkere wijk met tal van problemen.

Vanaf 1998 ben ik als leidinggevende werkzaam bij de politie. Deze functies heb ik vervuld vanaf verschillende locaties. Mijn huidige werkplek is binnen de Eenheid Oost Nederland, district Noord- en Oost Gelderland, team Achterhoek Oost. Vanuit mijn huidige functie word ik eveneens ingezet als Officier van Dienst Politie en Hulpofficier van Justitie. Vanuit deze functies heb ik tal van (maatschappelijke) problemen de revue zien passeren.

Vanaf 2019 ben ik betrokken geraakt bij de boerenprotesten. In de coronaperiode raakte ik in verband hiermee ook betrokken bij tal van anti-overheidsdemonstraties. Tot de dag van vandaag zijn deze onderwerpen nog steeds actueel. Op dit gebied durf ik te beweren dat ik mij tot “ervaringsdeskundige” heb ontwikkeld.

Zie tevens alle berichten over mij op Google met als zoekterm=> Toon Ruiken politie boeren.

Spreker details