fbpx

Hubèrt de Groot

Hubèrt de Groot, een energieke expert visuele intelligentie, teaming en psychologisch veilig samenspel.  Hubèrt de Groot (1959) heeft een pad gevolgd dat anders is dan de meeste anderen. Hubèrt komt vanuit de teamsport(ijshockey) en heeft zich middels jarenlange avondstudies en learning on the job gespecialiseerd. Is nog steeds een gedreven life time learner én practioner met veel plezier!

Werkt zijn hele leven met veel energie in klantgerichte organisaties. In verschillende rollen in de werkgebieden: verkoop, horeca, humanresourcesmanagement, directie, teaming, change, recruitment, development, training, coaching en visual management. Werkt vanaf 2014 als zelfstandige met zijn bedrijf Seeing is Doing. Werkt samen met zijn klanten aan oplossingen op het terrein van meeting, teaming, leading en change en benut hierbij de kracht van visualisatie. Is sinds 2022 als co-founder verbonden aan het platform Hi Teaming (Teaming, OpenVeilig en Spirit).

Hubèrt de Groot is co-auteur van ‘Zie je Big Picture, transformeer succesvol’. Dit boek is geschreven voor elke eigentijdse professional die eigenaar wil zijn van haar of zijn eigen transformatieproces en voor elke toekomstgerichte leider die medewerkers daarin wil begrijpen en faciliteren. Met de Big Picture doorzie je de context en beweeg je om in balans te blijven tussen identiteit, inzicht en initiatief.

Zijn ervaringen in de praktijk in combinatie met het continu leren, ontwikkelen, verbinden en presteren, gebruikt hij in zijn inspirerende workshops, facilitation en lezingen over teams, leiderschap, samenspel en visualisatie intelligentie. Hubèrt is getrouwd, heeft twee dochters en een kleinzoon. Is met zijn hobby wijn en spijs privé ook volop bezig met het maken van mooie zintuiglijke combinaties van gerecht en gezelschap.

Spreker details