fbpx

Vondelparc

Margriet Speklé is 35 jaar werkzaam binnen onderwijs en opvang in zowel binnen- als buitenland. Vijf jaar geleden startte zij een intensief veranderingstraject met drie verschillende teams, om drie scholen om te vormen tot 2 kindcentra met onderwijs en kinderopvang in eigen beheer. Onderdeel van dit proces waren onder andere het ontwikkelen van een nieuwe visie op onderwijs en opvang, de begeleiding van het innovatie- en implementiatietraject met de teams en daaraan gekoppeld de nieuwbouw en inrichting van beide kindcentra.
  • 19 april 2024
Read More
Edwin Tuin is als zelfstandig Veranderstrateeg gespecialiseerd in transformatie: organisatie-, cultuur- en gedragsverandering. Hij is een verfrissend denker, doorgewinterde ervaringsdeskundige en prikkelende vernieuwer. Met zijn Veranderwiel en de Kernkrachtenmethode brengt hij de binnen- en buitenwereld, boven- en onderstroom en harde- en zachte kant van organisaties in verandering samen en in beweging. Hij helpt zo barrières in organisaties te doorbreken en ze succesvol veranderen; zowel in de publieke als private sector. Hij verbindt de laatste inzichten op het gebied van leiderschap, organisatiepsychologie en cultuur met zijn informatiekundige en strategische ervaring.
  • 18 december 2023
Read More
Bij Vondelparc krijgen innovatieve start-ups de ruimte om te groeien. Huur een van de bijzondere kantoren met collega's of kom volledig verzorgd vergaderen. Een koprol en je staat op treinstation Vaartsche Rijn. Of een kort sprintje naar het terras op Ledig Erf.
  • 5 augustus 2019
  • 0 Comment
Read More