fbpx

Locaties

Leerhotel Het Klooster is meer dan alleen een mooi gebouw met een prachtige historie. Eén van de bijzondere aspecten van ons hotelconcept is het feit dat professionals uit de praktijk hun kennis en ervaring in – en passie voor – het prachtige horeca vak overdragen aan de studenten, de horeca professionals van de toekomst.
Milu is gelegen in het centrum van Den Haag. Je kunt in ons restaurant terecht voor de lunch, een borrel of diner, maar kunt ook genieten van cocktail.
Landgoed Beukbergen is een representatieve locatie in het midden van het land, goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Het circa 18 ha. omvattende landgoed met bosperceel dat gekenmerkt wordt door oude beuken, is een inspirerende omgeving voor vergaderingen, seminairs, teambijeenkomsten, brainstorm- en heisessies, trainingen, reünies, recepties, jubilea en conferenties met logies. Ook kunnen er in de Kapel kerkdiensten worden gehouden.Ons landgoed staat open voor alle ministeries en overheden. De ministeries van Defensie en Jusitie maken regelmatig gebruik van landgoed Beukbergen. Daarnaast is het landgoed de thuisbasis van het Vormingscentrum van de Diensten Geestelijke Verzorging bij Defensie (DGV).
Markante privékantoren in de architectonische stijl van de Haagse School. De vergaderruimtes, het royale dakterras en unieke auditorium geven ruimte om te sparren met partners en cliënten. Een monumentaal prachtpand dat meteen vertrouwd voelt, net als jouw zaak. Én op loopafstand van Ledig Erf.