Ervaringen

Onderstaande ervaringen zijn van deelnemers aan onze seminars:

"Gisteren een buitengewoon inspirerende eerste bijeenkomst bijgewoond van het Haags Congres Bureau van Elwin Veldhuis over toezicht, gezag en legitimiteit. Met sprekers Paul van Dijk en Meike Bokhorst die een aantal voor mij nieuwe inzichten op tafel legden. En dat mondde weer uit in boeiende discussies met de deelnemers. Ik verheug me daarom nu al op de volgende sessies op de komende drie woensdagen. Ik kan iedereen aanraden er nog voor in te schrijven."
Rob Velders, Velders & Novák Consultancy on Enforcement

"Zeer aan te bevelen: sprekers met veel praktijkervaring die op hoog niveau het onderwerp overbrengen. In korte tijd ben je op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen"
Deelnemer Seminarreeks 'Juridische Update 2018 voor Overheidsjuristen'

"Een korte reeks met zeer vooraanstaande sprekers op een geweldige locatie in Den Haag. Inspirerende en vernieuwende sessies en leerzame interactie met sprekers en deelnemers. En net even anders denken, toepassen en kijken naar  dagelijkse vraagstukken en problemen waar we in ons werk mee te maken hebben. En de tijdstippen aanvang en einde (16.00 – 19.30 uur, inclusief lichte maaltijd) waren voor mij een uitkomst. Kortom een aanrader."
Sjef Neve, Adviseur Openbare Orde en Veiligheid, Gemeente Hulst

"De fysieke, sociale en bestuurlijke veiligheidsrisico's zijn talrijk, divers en kennen mogelijk groot afbreuk. Het korte uitgekiende programma, de deskundige lectoren, de interactie met adviseurs en bestuurders geven frisse impulsen en samenhang in beleid en aanpak. Na lange reizen van en naar het uiterste zuiden waren de verwachtingen hoog gespannen. Ze zijn meer dan voldoende waargemaakt. Een aanrader."
Peter Hanner, Veiligheidscoördinator en adviseur, Gemeente Vaals

"Deze cursus is naar mijn mening goed voor toekenning PE punten advocatuur. Ik hoop op een vervolg volgend jaar; 3x top: praktijkgericht, goed voor contact met collega gemeentejuristen en goed verzorgd!"

"In tien kwartier alle relevante informatie over kinderopvang op een rij, een handig seminar voor iedere schooldirecteur die met kinderopvang te maken krijgt!"
Tilly Melissen, schoolleider, St. Dominicusschool

”Zaken die ik als een vaststaand gegeven aannam, bleken niet altijd zo vaststaand. dit heeft geleid tot verruiming van mijn denkkader en dat vind ik inspirerend en verrijkend.”
Warna Munzebrock, Agentschap Telecom

”Het seminar Checklist Kinderopvang dat door het Haags Congres Bureau is georganiseerd had een prima opbouw met zeer goede sprekers!”
Carla ’t Hooft, KOK Kinderopvang
 
"Een nieuw concept om vooraanstaande sprekers te ontmoeten en behalve met hen ook in gesprek te gaan met een vaste groep professionals uit alle geledingen van de overheid. En dat onder leiding van een geweldig bureau in Den Haag. Nieuwsgierig? Inschrijven en meemaken."
Bennie Beuvink, Operationeel Expert Wijk

"Een wake-up call om op een transparante wijze en met lef te doen aan evidence-based risico-beheer!"
Tom Broekaert, Federale Politie België

"Buitengewoon interessante seminarreeks over 'Toezicht met gezag' bijgewoond bij het Haags Congres Bureau. Inhoudelijk prima en altijd leuk om over toezicht te sparren met vertegenwoordigers van andere toezichthouders."

Ferry van Wijnen, Inspectie Leefomgeving en Transport

"Een praktisch model theoretisch onderbouwd."
Bet-ina Zeldenthuis, Hoofd Stafbureau Sociale Veiligheid, Gemeentelijk Vervoer Bedrijf, Amsterdam over het college van Elke Devroe in de reeks 'Veiligheid, recht en bestuur'

"Het seminar Kennismaking Kinderopvang gaf mij in vogelvlucht meer inzicht in het reilen en zeilen van de Kinderopvang. Op duidelijke en interactieve wijze werd een kader geschetst rondom Kinderopvang en werden kwaliteitseisen en financiering toegelicht. Handig voor mijn dagelijkse praktijk, want ik werk samen met een BSO aan het neerzetten van een Kindcentrum. Dan is het belangrijk om van elkaar te weten hoe de organisatie in elkaar steekt. Voor mij bracht het seminar wat het beloofde. In vogelvlucht een beeld van de Kinderopvang."
Tilly Melissen, Schoolleider St. Dominicusschool te Utrecht

”Inspirerend seminar!”
Sonja Bakker, Kindkracht 0/12


”De gastsprekers hadden visie, kennis en ervaring.  Zij konden dit goed overbrengen aan het publiek.”
Hennie Redel, Solidoe

”Dankzij het seminar heb ik het gevoel gekregen dat we er niet alleen voor staan in de kinderopvang.” 
Annemarie Dees, Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer

”ik vond met name de combinatie van theorie, toegelicht door de expert, gekoppeld aan de cases en ervaringen ingebracht door de verschillende deelnemers erg sterk aan deze seminarreeks.”
Warna Munzebrock, Agentschap Telecom
Contact

Haags Congres Bureau
Herenstraat 42
2271 CH Voorburg 
T. 06 - 41215181 
E. info(at)haagscongresbureau.nl

Volg Ons

twitter.jpg  linkedin.jpg 

Partners

 Logo BB.jpg

managementboek.jpg