fbpx

Enquête VL-Nieuws

Beste bezoeker van de HCB-website,

Mijn naam is Mila van de Beek, en ik studeer Creatieve Business aan de NHL Stenden Hogeschool. Als onderdeel van mijn afstudeeropdracht voer ik een onderzoek uit naar de doelgroep van VL-Nieuws. Het begrijpen van de doelgroep is essentieel om de website van VL-Nieuws en de content beter af te stemmen op de behoeften en wensen. Uw deelname aan deze enquête is van onschatbare waarde om deze inzichten te verkrijgen en uiteindelijk de service van VL-Nieuws te verbeteren.

Door deze enquête in te vullen kan ik uiteindelijk ook mijn schoolopdracht behalen en daardoor zal ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen. Aan de hand van een enquête horen we graag naar wat u graag ziet op nieuwswebsites. De enquête duurt maximaal 5 minuten om in te vullen en er worden vooral vragen gesteld over uw behoefte als het gaat om informatie. Verder krijgt u als bedankje de mogelijkheid om met 10 procent korting een van de bijeenkomsten tot juli 2024 van het Haags Congres Bureau bij te wonen. Zij organiseren bijeenkomsten binnen de vier vakgebieden Kinderopvang en Onderwijs, Recht en Bestuur, Veiligheid en Leefbaarheid & Toezicht in Transitie
We waarderen uw tijd en eerlijke mening enorm.

GA HIER NAAR DE korte enquête

Hartelijk dank voor uw deelname!

Met vriendelijke groet,

Mila van de Beek
VL-Nieuws